Facebook Pixel code

Odabrano:

Detoks za iscjeljenje

199,00 kn

Detoks za iscjeljenje

199,00 kn

Iscjeljujući protokoli čišćenja organizma namijenjeni osobama koje pate od anksioznosti, depresije, akni, ekcema, lajmske bolesti, probavnih tegoba, omaglice, problema s tjelesnom težinom, migrena, nadimanja, vrtoglavica, psorijaze, cista, umora, sindroma.

Načini plaćanja
Kategorija:

Opis

Anthony William, poznatiji kao Medicinski medij, čije se knjige u svijetu prodaju u milijunskim nakladama, uvjeren je da je jedini pravi put do iscjeljenje pravilna detoksikacija tijela. U današnjem svijetu patogeni i toksini prijete ljudskom zdravlju čak i prije rođenja, a u svakodnevnom životu gotovo ih je nemoguće izbjeći. Epidemija kroničnih i neobjašnjivih bolesti i simptoma danas se širi velikom brzinom a čišćenje organizma moćan je način da se zaštitimo, sve dok se provodi na pravi način, poručuje nam Anthony William.

U svojoj šestoj knjizi donosi nam sve što trebate znati o pravilnoj detoksikaciji. Ova sveobuhvatna knjiga donosi sve najvažnije protokole čišćenja Medicinskog medija te sve što vam je potrebno za njihovo uspješno provođenje:
Protokol čišćenja 3:6:9 u tri varijante (izvorni, pojednostavljeni i napredni), Protokol čišćenja od klica, Jutarnje čišćenje, Protokol čišćenja pomoću mono-prehrane, Protokol detoksikacije od teških metala, zamjene i prilagodbe za sve protokole, koju hranu i zašto izbjegavati, te neprocjenjiv vodič kroz dodatke prehrani (s točnim dozama) za odrasle i nekim specifičnim stanjima za djecu za više od 200 simptoma i zdravstvenih stanja. Kao i uvijek Medicinski medij bavi se i emocionalnom stranom iscjeljenja te nam nudi duhovnu podršku. Sve je to nadopunjeno s više od 75 recepata i jelovnika za sve protokole.

Svojim je savjetima, preporukama i jedinstvenim uvidima Medicinski medij pomogao je milijunima ljudi da krenu na put iscjeljenja, među njima su i velike holivudske zvijezde i druga poznata lica, ali i mnogi liječnici koji sve više traže njegove dragocjene savjete i koriste njegove protokole za uspješnije liječenje.

“Anthony ne nudi smicalice ili hirove za postizanje zdravlja. Hrana i programi čišćenja koje preporučuje jednostavni su, ukusni i UČINKOVITI! Ako više ne želite živjeti s boli, umorom, mentalnom izmaglicom, crijevnim tegobama i bezbrojnim drugim gadnim simptomima, ostavite sve i pročitajte ovu knjigu (i druge njegove knjige). Brzo će vam vratiti zdravlje i nadu u život.”
Hilary Swank, Oscarom nagrađena glumica.

FORMAT: 15,5×23 cm
UVEZ: Meki
BROJ STRANICA: 584
IZDAVAČ: Planetopija
GODINA IZDAVANJA: 2021.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Detoks za iscjeljenje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

×

Košarica