Facebook Pixel code

Odabrano:

Eko-povrtlar

139,00 kn

Nema na zalihama

Eko-povrtlar

139,00 kn

Praktični priručnik za profitabilni uzgoj povrća na manjim imanjima

FORMAT: 21,5×21,5 cm
UVEZ: Meki
BROJ STRANICA: 220
IZDAVAČ: Planetopija
GODINA IZDAVANJA: 2018.

Obavijestite me kada artikl bude dostupan.

Kategorija:

Opis

Lokalna, ekološka poljoprivreda sve je popularnija, a vjeruje se i da je upravo ona rješenje problema koji su nastali kao posljedica negativnih industrijskih trendova u svijetu koji nanose sve veću nepopravljivu štetu. Kao odgovor na taj trend, sve je više mladih poduzetnika koji svojim nadahnjujućim idejama pokazuju kako osnovati uspješno malo gospodarstvo usmjereno na prodaju. Jean-Martin Fortier vodeći je kreativac i inovator na tom polju – zajedno sa suprugom na manje od 8 000 m2 već deset godina dokazuje da je moguće dobro živjeti od poljoprivrede malih razmjera te da i zajednica može uživati u blagodatima takvog pristupa. Dvjestotinjak obitelji koje hrani održivim načinima te stalna prisutnost na zelenim tržnicama živi su dokaz tog uspjeha.

Fortierov je pristup u pravom smislu low-tech, a donosi visoke prinose. Tajne svog uspjeha objašnjava u ovom praktičnom priručniku nudeći detaljne odgovore na pitanja:
Kako pomoću biološki intenzivnog uzgoja sa zanemarivim ulaganjima razviti malo profitabilno poljoprivredno gospodarstvo?
Kako obrađivati zemlju bez traktora i uz minimalno korištenje fosilnih goriva, a pomoću najboljih ručnih alata, odgovarajuće mehanizacije i uz minimalnu obradu tla?
Kako sustavno uzgajati raznovrsno povrće i uspješno se nositi s korovom i nametnicima, te posljedično postizati visoke prinose i dobre prodajne cijene?

FORMAT: 21,5×21,5 cm
UVEZ: Meki
BROJ STRANICA: 220
IZDAVAČ: Planetopija
GODINA IZDAVANJA: 2018.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Eko-povrtlar”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

×

Košarica