Facebook Pixel code

Odabrano:

Eva Ultimate tuš

760,00 kn

već od 63.33 kn. mjesečno

Eva Ultimate tuš

760,00 kn

već od 63.33 kn. mjesečno

Eva univerzalna tuš glava koja prirodno filtrira klor i kamenac i njeguje kožu i kosu dermatološki ispitanom mineraliziranom vodom, a dodatno štedi vodu tijekom tuširanja od 30 % uslijed povišenog tlaka.

Načini plaćanja
Kategorija:
Povratak sredstava

Opis

Eva Ultimate tuš – Novo iskustvo tuširanja koje čuva vašu kožu

Voda koja prođe kroz zeolit i zrnca Hinoki čempresa ima svježinu prirodne izvorske vode te je dermatološki ispitana i potvrđena na kvalitetu u čuvanju osjetljive kože. Voda je omekšana i time vrlo pogodna za kupanje novorođenčadi, djece i ljudi koji su skloniji problemima sa suhom i osjetljivom kožom ili se bore s atopijskim dermatitisom, psorijazom i ostalim kožnim oboljenjima.

Štiti kožu od rezidualnog klora i kamenca zaostalog u vodovodnoj vodi, koji se i u najmanjim naslagama zadržava na mlaznicama tuša.

Voda za tuširanje je posve prirodno filtrirana i mineralizirana, a time obogaćena hranjivim tvarima za kožu i kosu, čime uz dokazan dermatološki učinak njeguje ispucalu, isušenu i osjetljivu kožu, kao i kosu, nudeći vam istovremeno posve novo iskustvo tuširanja izuzetno mekanom vodom. Najmanji promjer mlaznica među komercijalnim tuševima ujedno povećava tlak i time smanjuje potrošnju vode za više od 30% jer smanjuje protok, a mikro mlaznice također djeluju kao konačna barijera kamencu koji ostaje unutar tuša.

-Eva Ultimate tuš glava koja se s lakoćom postavlja prirodno filtrira i mineralizira vodu.
-Filtrira klor i kamenac te vodu obogaćuje hranjivim tvarima njeguje kožu i kosu.
-Dermatološki ispitana voda i potvrđena na kvalitetu.
-Vrlo mekan mlaz vode zbog mlaznica malog promjera.
-Ušteda vode tijekom tuširanja od 30 % uslijed povišenog tlaka.
-Zamjena Ultimate uloška: svakih 12 mjeseci*

Jamstvo: 2 godine, osim na zamjenske dijelove.

*rok zamjene EVA Ultimate uloška može varirati ovisno o učestalosti korištenja i kvaliteti vode, sve do čak 16 ili više mjeseci
(zamjena se preporučuje kada se otope čitave kalcijeve granule u dršci tuša).

Sastav EVA tuša

Snaga prirode sadržana u tuš glavi.

Granule od čistog kalcija, neutraliziraju klor na način da se vežu na klor i otapaju u vodi, a time stvaraju emulziju koja njeguje kožu i kosu
zeolit koji mineralizira i prirodno filtrira vodu, te antibakterijski djeluje na vodu.
Zrnca japanskog Hinoki čempresa koja vodu blago aromatiziraju i stvaraju dojam meke kišnice te ujedno podaruju prirodnu izvorsku kvalitetu vode i također djeluju antibakterijski.
Mikrofilter od prirodnih vlakana zaustavlja i najsitnije čestice taloga iz vode te vodu omekšava prije mlaznica.
Izuzetno sitne mlaznice promjera 0,2 mm mlaz vode razbijaju na vrlo ugodan i prema koži nježan mlaz. Te sitne mlaznice također zaustavljaju i najsitnije naslage kamenac unutar tuša, čime ih je kroz određen period od 10 do 15 ili više dana potrebno očistiti. Na način da se skinu iz tuša te postave u bijeli alkoholni ocat kroz nekoliko sati (preko noći) ili se koristi sredstvo protiv kamenca, a mlaznice potom isperu i vrate u tuš.

Zašto EVA tuš?

Jer dokazano njeguje i čuva kožu.

Za razliku od brojnih tuševa na tržištu, koji već nude mogućnost eliminacije kamenca i klora iz vodovodne vode, EVA Ultimate® napredna tuš glava odlazi korak dalje te uz eliminiranje klora i kamenca, vodi kojom se tuširate podaruje prirodnu izvorsku kvalitetu patentiranom Ultimate® tehnologijom razvijenom za EVA Fontaine filter.

Estetski privlačna i prozirna EVA Ultimate® napredna tuš glava ujedno je univerzalna i s lakoćom se priključuje na već postojeće crijevo Vašeg tuša, a time i lako nosi s vama gdje god putujete.

Dodatne informacije

Jamstvo

2 godine

Namjena

Osobna upotreba, Za moju obitelj

Proizvođač

EVA water clinic

Vrsta artikla

Uređaji

Vrste uređaja

Pročišćavanje vode

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Eva Ultimate tuš”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

×

Košarica