Facebook Pixel code

Odabrano:

Fermentirano

51,50 kn

Fermentirano

51,50 kn

FORMAT: 14,5×19 cm
UVEZ: meki
BROJ STRANICA: 64
IZDAVAČ: Planetopija
GODINA IZDAVANJA: 2016.
Načini plaćanja
Kategorija:

Opis

Fermentirano je nova knjiga vrsne kuharice Maje Kefeček koja se bavi intemom u krugovima poznavatelja dobre i zdrave prehrane. Iako vam se može učiniti da o fermentaciji ništa ne znate, i sami već vjerojatno uvelike koristite fermentirane proizvode poput octa, jogurta, kefira, miso paste ili u našim krajevima posebno omiljenih kiselog zelja i kisele repe.

Knjiga nudi tridesetak recepata za razna jela, napitke, pa čak i egzotične začine pomoću kojih ćete osvježiti svoju prehranu, ali i tijelo. Procesom fermentacije, hrana postaje puna dragocjenih probiotika, enzima i dobrih bakterija koji nam pomažu u održavanju zdrave crijevne flore, zdravlja i imuniteta!

Fermentacija djelomično razgrađuje sastojke hrane, čineći je lakše probavljivom, a hranjive sastojke lakše dostupnima, povećava nutritivnu vrijednost hrane, pomaže u regulaciji pH ravnoteže. Osim toga, fermentirani proizvodi pomažu i kod detoksikacije, u borbi protiv alergija, pri regulaciji tjelesne težine, jačaju imunitet, pomažu i smanjuju štetne masnoće u krvi.

FORMAT: 14,5×19 cm
UVEZ: meki
BROJ STRANICA: 64
IZDAVAČ: Planetopija
GODINA IZDAVANJA: 2016.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Fermentirano”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

×

Košarica