Facebook Pixel code

Odabrano:

Filter za vodu -Royal…

3.545,00 kn

već od 295.42 kn. mjesečno

Filter za vodu -Royal Berkey

3.545,00 kn

već od 295.42 kn. mjesečno

U kompletu se nalazi:

Royal Berkey®
2 x Black BerkeyTM filter članak
2 x krilne matice za Black BerkeyTM filter članak
1 x gumena podloška za odzračivanje
1 x slavina

Načini plaćanja
Kategorija:
Besplatna dostava
Povratak sredstava

Opis

Berkey® je vodeći svjetski proizvođač prijenosnih filtara za vodu. Berkey® filtri za vodu su apsolutno vrhunski proizvodi i dostupni u različitim veličinama kako bi zadovoljili vaše specifične potrebe. S Berkey® filtrima za vodu možete filtrirati mnoštvo neželjenih elemenata iz vaše pitke vode. Učinak filtracije Berkey uređaja nadilazi standarde za filtraciju pa spada u kategoriju pročišćivača vode.

Berkey® filtri za vodu filtriraju bakterije, viruse, teške metale, kemikalije i organske spojeve iz vaše pitke vode. Ovaj moćni sustav također čisti vodu iz izvora kao što su jezera, potoci i ribnjaci. Razlika između modela je količina vode koju mogu pohraniti, količina vode koju mogu filtrirati po satu i  broj mjesta za ugradnju dodatnih filter članaka.

Brzina kojom možete filtrirati vodu pomoću Berkey® filtra za vodu ovisi i o količini Berkey® elemenata filtra za vodu koji se mogu ugraditi u vaš Berkey Water Filter.

Dva Crna Black BerkeyTM elementa za vodu isporučuju se standardno sa svakim Berkey® filtrom za vodu (osim modela Go Berkey®). Možete ih dodati više, ovisno o broju predviđenih mjesta. Također možete dodati Berkey PF-2TM fluori/arsen dodatne filtere za filtriranje vode posebno opterećene fluorom i teškim metalima koje radije ne biste imali u vodi za piće.

Royal Berkey® jedan je od 6 sustava konstruiranih od visokopoliranog inoxa 304. Sustav dolazi s 2 već ugrađena članka za pročišćavanje i primjenjuje posljednja tehnološka dostignuća. Ovaj sustav ima spremnik za 12,3 litara gotove čiste vode a kad je u uporabi visok je 58,4 cm i promjera 24,1 cm. Prilikom prijenosa, gornja posuda uklapa se u donju te je sustav visok samo 38,7 cm. S ugrađena 2 Black Berkey™ članka za pročišćavanje, sustav pročišćava do 15,1 litara vode na sat*. Sustav se može proširiti ugradnjom još dva članka te može pročišćavati do 30.3 litre vode na sat*

(* – brzina kad je gornja posuda puna, brzina pomalo opada s razinom vode u gornjoj posudi)

Jamstvo:

Na Black Berkey™ filter članke jamstveni rok je dvije godine. Budući da su članci u uporabi, vrijednost članaka na koju se jamstvo odnosi umanjuje se u intervalima od po šest mjeseci.
Npr., ukoliko su članci u uporabi šest mjeseci, jamstvo će pokrivati 75% njihove vrijednosti, te ćete u slučaju opravdane reklamacije nove članke platiti samo 25% cijene novih članaka. U slučaju reklamacije nakon 12 mjeseci uporabe, jamstvo pokriva 50% cijene novih, te ćete nove dobiti u pola cijene novih članaka.
Jamstveni rok na ostale elemente i dijelove uređaja je 12 mjeseci od dana kupovine.

Uputstvo:

PDF Upute za korištenje Berkey™ uređaja od inoxa

Specifikacije:

 • spremnik: 12.3L
 • dnevni kapacitet: 726L
 • za korisnika: 2-4
 • kod katastrofe: za 100-200 osoba
 • ugrađeno članaka: 2
 • prima max. članaka: 4
 • materijal: inox 18/10
 • visina (spakiran): 38.74cm
 • visina (postavljen): 58.42cm
 • promjer baze: 24.13cm
 • težina uređaja: 4.99kg
 • s priloženim Black Berkey®člancima filtrira do 22000L
 • cijena litre čiste vode do prvog ulaganja: 0.12kn/L

 

Dodatne informacije

Boja

Inox

Materijal

BPA FREE, Inox

Namjena

Osobna upotreba, Za moju obitelj

Namjena uređaja

Pročišćavanje vode

Proizvođač

Berkey

Vrsta artikla

Uređaji

Vrste uređaja

Pročišćavanje vode

Jamstvo

Članci 2 godine, Sustav 12 mjeseci

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Filter za vodu -Royal Berkey”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

×

Košarica