Facebook Pixel code

Odabrano:

Komercijalni sokovnik Hurom HW…

9.390,00 kn

već od 782.50 kn. mjesečno

Komercijalni sokovnik Hurom HW (H18)

9.390,00 kn

već od 782.50 kn. mjesečno

ZA POTREBE UGOSTITELJSTVA – Predviđen za juice i cafe barove

KVALITETNI MATERIJALI – Nehrđajući čelik, Tritan poliester i Ultem čine ovaj aparat robusnim i spremnim za sve uvjete rada (težina sokovnika je 9 kg)

BPA FREE – Komora i ostali dijelovi koji dolaze u doticaj s namirnicama su izrađeni od vrhunskog Tritan poliestera i Ultema.

HuromMagimix bpa free

 

 

 

 

 

Načini plaćanja
Kategorija:
Besplatna dostava
Povratak sredstava

Opis

Komercijalni hurom HW (H18)

Namijenjen je za upotrebu u JUICE barovima, restoranima, kafićima i hotelimaU svakom komercijalnom okruženju uspješno će odgovoriti na izazove koje pred njega postavite. Vašim gostima ponudite najbolje. Poslužujte sok koji neće promijeniti boju i okus, imati pjenu i neželjene komade voća i povrća kao niti odvajanje sastojaka u samoj čaši.

Izrađen je od jakih i kvalitetnih materijala, najbitnijih komponenti koje mu pomažu da bude uspješan. Kućište sokovnika izrađeno je od brušenog nehrđajućeg čelika koje je snažno i visoko otporno te dugoročno izdržljivo. Značajka ovog profesionalnog sokovnika je i LED zaslon sa svjetlosnim označavanjem radnji koje poduzimate. Dijelovi sokovnika u kojima se izrađuje sok izrađeni su od plastike koja ne sadrži BPA čime je uklonjen rizik kemijske kontaminacije soka, a vijak i dijelovi sita su izrađeni od ultem-a, plastike koje je 8 puta snažnija od prosječne.

Komercijalni hurom HW dolazi s 3 komore za cijeđenje, a to vam kao profesionalnim korisnicima omogućuje neprekidno korištenje budući da samom zamjenom komora neometano nastavljate s radom. Okusi od prethodnog cijeđenja time se ne miješaju s okusima novog soka. Ne gubite vrijeme na čišćenje sokovnika, a samim time povećavate brzinu i efikasnost u radu. Osim toga, dobivate i 1 krupno sito za SMOOTHIE.

Maksimalna iskoristivost namirnica prilikom cijeđenja je ono što je svakom bitno, stoga je Hurom kod projektiranja HW modela na to stavio posebnu važnost.

Hurom sokovnike karakterizira FUNKCIJA SAMOČIŠĆENJA. Naime, nakon korištenja jedne komore za cijeđenje u nju ulijte vodu i upalite motor te propustite vodu van. Nakon završetka radnog dana, otvorite komoru i isperite pod mlazom tople vode.
Brzo i lako!
Nije potrebno rastavljanje i pranje nakon svakog korištenja.


Specifikacija:

  • Materijal: BPA FREE (bez bisfenola A i S)
  • Veličina posude: 850ml
  • Broj sita: 3 sitna sita i 1 krupno sito
  • Dodaci: 3 komore, 2 vrča, 2 četke za čišćenje
  • Voltaža: 220-240 V
  • Potrošnja energije: 150W
  • Brzina motora: 43 okretaja u minuti
  • Garancija: 1 godina

Dodatne informacije

Težina8,6 kg
Dimenzije44,6 × 28,2 × 19,9 cm
Boja

Inox

Jamstvo

1 godina

Materijal

Inox

Namjena

Za profesionalce

Proizvođač

Hurom

Vrsta artikla

Uređaji

Vrste uređaja

Cijeđenje hladno prešanog soka

Namjena uređaja

Bistri sok, Smoothie

Kabel

1,4 m

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Komercijalni sokovnik Hurom HW (H18)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

×

Košarica