Facebook Pixel code

Odabrano:

Za bebe i djecu…

145,00 kn

Za bebe i djecu 2

145,00 kn

Prirodni pripravci za cjelovitu njegu i očuvanje zdravlja

FORMAT: 16×20 cm
UVEZ: Meki
BROJ STRANICA: 200
IZDAVAČ: Planetopija
GODINA IZDAVANJA: 2013.
Načini plaćanja
Kategorija:

Opis

Nakon bestselera “Za bebe i djecu”, koji donosi osnove prirodne i uravnotežene prehrane za najmlađe, Jadranka Boban Pejić, vodeće ime na području zdrave prehrane, napisala je nastavak posvećen prirodnim načinima tretiranja uobičajenih dječjih zdravstvenih tegoba kao što su kolike, uhobolja, grlobolja, ekcemi, dijareja, zatvor, mučnina i mnoge druge.

Ovaj pregledni priručnik s jasnim uputama za sigurnu primjenu prirodnih rješenja kod kuće, ohrabrit će roditelje i pomoći djeci. Služeći se ekološkim i cjelovitim namirnicama, aromaterapijom, ljekovitim biljem, homeopatijom i refleksoterapijom pokazuje kako smanjiti stres koji dolazi s bolešću djeteta te kako pridonijeti bržem oporavku od bolesti.

„ Iako živimo u vremenu koje je daleko od idealnog za život, svejedno možemo birati ono što ima pozitivnije učinke na naše zdravlje te pokušati izbaciti ili smanjiti ono loše. Upravo zato, svijest o tome da možemo birati što ćemo davati svojem djetetu (ili sebi), glavni je pokretač za preuzimanje aktivne uloge u stvaranju i obnavljanju zdravlja.”

Jadranka Boban Pejić

FORMAT: 16×20 cm
UVEZ: Meki
BROJ STRANICA: 200
IZDAVAČ: Planetopija
GODINA IZDAVANJA: 2013.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Za bebe i djecu 2”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

×

Košarica